Magazin

★★★★☆

Lucruri de luat in considerare inainte de a cumpara un component

Care este cel mai bun mod de a găsi și localiza piesele de schimb auto de care aveți nevoie oriunde în Romania? Sistemul nostru este un pariu sigur pentru tot mai multe persoane de când ne-am început activitatea în 1999. Cu un motor de căutare pe cât de simplu, pe atât de eficient și complet, vă facilităm găsirea unei piese de schimb în care puteți avea încredere, deoarece vă prezentăm automat o listă cu unitățile de încredere din rețeaua noastră care au piesele indicate de dumneavoastră.

Continuăm să fim cea mai rapidă și mai sigură opțiune atunci când vine vorba de achiziționarea de piese auto de schimb, datorită capacității noastre de a ne asocia cu buni profesioniști din industrie și de a menține un motor de căutare care oferă un răspuns satisfăcător pentru utilizator. Pe de altă parte, oferim și un serviciu în direcția opusă, pentru vânzarea de vehicule avariate. Deși piesele de schimb auto reprezintă cea mai mare parte a afacerii noastre, proprietarii de camioane și motociclete au, de asemenea, multe de câștigat din utilizarea sistemului nostru.

Căutați piese de schimb pentru mașina dumneavoastră și doriți să economisiți până la 60%?

Folosiți motorul nostru de căutare online de piese de schimb, care au fost recuperate (piese de schimb verzi) de sute de dezmembrări autorizate care fac parte din Central; în acest motor de căutare puteți alege singuri piesele de schimb de care aveți nevoie, evitând intermediarii care scumpesc piesele de schimb.

Beneficiați de cei 20 de ani de experiență în care am ajutat mii de companii și persoane fizice să găsească piese de schimb și piese auto la un preț imbatabil și complet garantat.

Doriți să vă vindeți mașina avariată sau scoasă din uz?

Dacă sunteți interesat să vă vindeți autovehiculul avariat sau scos din uz, puteți utiliza secțiunea noastră de evaluare GRATUITĂ a autovehiculului, unde puteți oferi autovehiculul dumneavoastră la sute de companii specializate printr-un simplu formular.

Access gratis la piese exclusive

Companiile vă vor trimite ofertele lor pentru autovehiculul dumneavoastră fără niciun angajament, iar dumneavoastră veți putea să le evaluați și să o acceptați pe cea care vă interesează cel mai mult, evitând intermediarii; veți obține cu siguranță o rentabilitate mult mai mare decât dacă ați da mașina la compania de asigurări... Încearcă-l GRATUIT și FĂRĂ ANGAJAMENTE!

Facilităm cumpărarea și vânzarea de piese de schimb pentru mașini

La noi SoftNet ne-am impus ca un furnizor de servicii IT care poate oferi companiilor din sectorul dezmembrărilor și al pieselor de schimb valoarea adăugată a unei bune înțelegeri a nevoilor acestora, bazată pe o experiență vastă în acest domeniu specific, care ne-a adus chiar și câteva premii oficiale. Așadar, dacă administrați o unitate de acest tip, vă invităm nu numai să vă alăturați rețelei noastre de succes de dezmembrări din Madrid și din întreaga Spanie, ci și să vă familiarizați cu celelalte servicii pe care le oferim, care includ, de asemenea, design și găzduire web, precum și dezvoltarea de aplicații personalizate. Apropiați-vă de potențialii dumneavoastră clienți făcând parte dintr-o rețea de prestigiu.

Accepti cookies? Citeste mai mult