Despre Omniasig Calculează RCA acum

OMNIASIG Vienna Insurance Group este prezentă pe piaţa asigurărilor din România încă din 1995. Cota de piaţă, portofoliul de clienţi şi produse, garanţia serviciilor de despăgubire confirma poziţia de top pe care OMNIASIG Vienna Insurance Group o ocupă astăzi în România.

Suntem pasionaţi de meseria noastră şi vrem să obţinem excelenţa în domeniul asigurărilor, pentru oameni.

Investim împreună în viitor şi clădim un brand puternic a cărui fundaţie este creată de specialiştii noştri în produse de asigurare.

Clientul este centrul preocupărilor noastre.

Traducem caracteristicile tehnice ale produselor de asigurare în beneficii pentru clienţi. Ne asigurăm că cele mai importante lucruri din viaţa lor, sănătatea, familia, proprietăţile şi afacerile lor beneficiază de cea mai bună şi mai completă acoperire prin asigurare care exista.

Ne îmbunătăţim permanent serviciile şi produsele astfel încât clientul să nu facă compromisuri. Suntem pregătiţi să oferim soluţii complete pentru că ştim cât de important este să beneficiezi de tot ce e mai bun atunci când ai nevoie de servicii de asigurare.


OMNIASIG VIENNA INSURANCE GROUP SA
RA - 047/2003
Sediu social: Bucuresti, str. Grigore Mora, nr. 23, sector 1
Telefon: 021/231.2099

Calculează RCA acum

Companii de asigurare partenere

CityInsurance Uniqua Omniasig Groupama Generali Asirom Carpatica Euroins Allianz Tiriac

siguras.ro este operat de catre WOP – Worldwide Online Projects SRL inregistrata in Registrul Comertului sub nr. J40/734/2016, CUI 35462606, inregistrata la ASF cu codul unic RAJ-404140 ca asistent in brokeraj al Destine Broker de Asigurare-Reasigurare S.R.L.
Termeni si conditii de utilizare | ANPC

Icon securitate LibraPay