Despre Gothaer Calculează RCA acum

In anul 2012, Gothaer Finanzholding AG a preluat majoritatea actiunilor societatii Platinum Asigurari Reasigurari, astazi recunoscuta pe piata sub numele Gothaer Asigurari Reasigurari. Platinum Asigurari Reasigurari S.A. a fost o companie de asigurari generale cu capital privat, cu o strategie de abordare a pietei bazata pe produse si servicii de inalta calitate, cu linii de dezvoltare pornind atat de la tipurile de asigurari specifice pietei de asigurare, cat si de la produse inovatoare. Un sustinator ferm al importantei si al beneficiilor asigurarii de locuinte, Platinum Asigurari Reasigurari a fost unul din principalii membri fondatori PAID, Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale, participand cu 15% la capitalul social al PAID, cota maxima de participare permisa de lege.

Gothaer Asigurari Reasigurari isi propune sa fie prima optiune a clientilor sai, avand standarde inalte in ceea ce priveste calitatea produselor si serviciilor oferite si bazandu-se totodata pe experienta vasta si pe sprijinul grupului Gothaer.

Gothaer Asigurari Reasigurari este un asigurator in plina dezvoltare, cu peste 200 de angajati si un volum de prime brute subscrise de 84.31 milioane lei în 2014, tintind sa devina un jucator important pe piata de asigurari din Romania.

Construim programe complexe si cuprinzatoare de reasigurare, cu reasiguratori renumiti la nivel mondial, cum ar fi General Reinsurance (Gen Re), SCOR, Hannover Re, Sirius, Nationale Borg, Atradius, Transatlantic, Lloyd’s Syndicates, Swiss Re, Endurance, VIG Re, R+V, Deutsche Ruck si altii, protejand astfel in mod adecvat raspunderile pe care ni le-am asumat. Siguranta clientilor nostri este astfel conferita si de puterea financiara a partenerilor reasiguratori, Gen Re fiind cotat de catre agentia de rating Standard & Poor’s cu AA+, Swiss Re, R+V si Hannover cu AA-, ceilalti fiind cotati cu cel putin A- de catre agentiile de rating.

Grupul Gothaer, una din cele mai importante societăţi mutuale din Germania, deţine 100% din pachetul de acţiuni al societăţii, susţinând astfel interesul său serios de lungă durată în România.


GOTHAER ASIGURARI REASIGURARI SA
RA - 057/2006
Sediu social: Bucuresti, str. Barbu Delavrancea, nr. 6A, corp A2, sector 1
Telefon: 021/200.0000

Calculează RCA acum

Companii de asigurare partenere

CityInsurance Uniqua Omniasig Groupama Generali Asirom Carpatica Euroins Allianz Tiriac

siguras.ro este operat de catre WOP – Worldwide Online Projects SRL inregistrata in Registrul Comertului sub nr. J40/734/2016, CUI 35462606, inregistrata la ASF cu codul unic RAJ-404140 ca asistent in brokeraj al Destine Broker de Asigurare-Reasigurare S.R.L.
Termeni si conditii de utilizare | ANPC

Icon securitate LibraPay