Despre Generali Calculează RCA acum

Generali Romania se situeaza in top 10 companii de asigurare dupa volumul de prime brute subscrise in 2013, pe locul 6 in topul asiguratorilor de viata si pe locul 9 in topul asiguratorilor non-viata, cu un volum de business de 439 milioane de lei si o cota de piata de 5,3%.

Generali are cel mai echilibrat portfoliu de asigurari din intreaga piata, caracteristica ce defineste businessul sanatos al unei companii. Ponderea asigurarilor autor in total portofoliu este de 42%, urmata de asigurarile generale corporate cu 20%, asigurarile de viata cu 19%, asigurarile de locuinte cu 13%, asigurari de calatorie in straintate 3% si alte tipuri de asigurari.

Generali este lider pe segmentul asigurarilor de calatorie in strainatate, dupa volumul de prime subscrise si lider pe asigurarile de daune la proprietati. Se situeaza pe locul 5 in topul asiguratorilor de property si in topul asiguratorilor de Casco. Compania este recunoscuta in intreaga piata pentru expertiza in domeniul asigurarilor, pentru calitatea serviciilor oferite clientilor sai si pentru plata rapida a despagubirilor.


GENERALI ROMANIA ASIGURARE REASIGURARE SA
RA - 002/2003
Sediu social: Bucuresti, P-ta Charles de Gaulle, nr. 15, et. 6-8, sector 1
Telefon:021/3123635

Calculează RCA acum

Companii de asigurare partenere

CityInsurance Uniqua Omniasig Groupama Generali Asirom Carpatica Euroins Allianz Tiriac

siguras.ro este operat de catre WOP – Worldwide Online Projects SRL inregistrata in Registrul Comertului sub nr. J40/734/2016, CUI 35462606, inregistrata la ASF cu codul unic RAJ-404140 ca asistent in brokeraj al Destine Broker de Asigurare-Reasigurare S.R.L.
Termeni si conditii de utilizare | ANPC

Icon securitate LibraPay