Despre Credit Europe Calculează RCA acum

Credit Europe Asigurari Reasigurari S.A. este autorizata sa desfasoare activitati de asigurari generale in Romania incepand cu data de 9 iulie 2007 si reprezinta o investitie directa a grupului financiar olandez Credit Europe Group N.V. si a concernului Fiba Group, prezent in 12 tari (10 din Europa si 2 din Asia) prin intermediul a aproximativ 11.000 de angajati si 76 de companii cumuland un capital social de peste 3 miliarde USD si active de peste 18 miliarde USD.

Credit Europe Asigurări şi-a început activitatea pe piaţa românească în anul 2007, ca o investiţie directă a Credit Europe Group N.V., care deţine 99.9% din acţiuni. Compania este o instituţie solidă ce oferă servicii de asigurare personalizate, eficiente şi uşor accesibile.

Credit Europe Asigurări este acţionar PAID (Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale).

Compania operează pe întreg teritoriul României, activitatea fiind coordonată prin birourile regionale din Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Braşov.

Credit Europe Asigurări este autorizată să activeze şi pe teritoriul Olandei, Belgiei, Germaniei şi Franţei, în baza principiului de libertate a serviciilor.


CREDIT EUROPE ASIGURARI-REASIGURARI SA
RA - 059/2007
Sediu social: Bucuresti, bd Timisoara, nr. 26Z, Cladirea Anchor Plaza , et. 5, sectiunea B, sector 6
Telefon: 021/408.0400

Calculează RCA acum

Companii de asigurare partenere

CityInsurance Uniqua Omniasig Groupama Generali Asirom Carpatica Euroins Allianz Tiriac

siguras.ro este operat de catre WOP – Worldwide Online Projects SRL inregistrata in Registrul Comertului sub nr. J40/734/2016, CUI 35462606, inregistrata la ASF cu codul unic RAJ-404140 ca asistent in brokeraj al Destine Broker de Asigurare-Reasigurare S.R.L.
Termeni si conditii de utilizare | ANPC

Icon securitate LibraPay