Despre City Insurance Calculează RCA acum

Societatea de Asigurare – Reasigurare City Insurance S.A. este o companie de asigurări generale, 100% românească.

Cu o experienţă de 15 ani în domeniu, City Insurance pune astăzi la dispoziţia clienţilor o gamă completă de asigurări flexibile și performante. Produsele companiei sunt create și adaptate pentru a satisface nevoile de asigurare ale clienţilor actuali și potenţiali. Astfel, societatea propune asigurări specifice atât persoanelor fizice, cât și celor juridice.

City Insurance este o companie ce stabilește cu partenerii și clienţii săi relaţii pe termen lung. Cuvintele cheie sunt încredere și performanţă. În acest sens, compania dovedește transparenţă, stabilitate, coerenţă și atenţie exclusivă îndreptată către asigurat.

Societatea de Asigurare – Reasigurare City Insurance S.A. a fost înfiinţată în anul 1998. Bazele companiei au fost puse de un grup de investitori români, format din persoane fizice și juridice.

Odată cu aderarea României la Uniunea Europeană, societatea îşi extinde activitatea dincolo de graniţele ţării. În 2008 City Insurance devine prima companie de asigurări din România care îşi dezvoltă activitatea în ţări membre UE şi vinde produse specifice la nivel internaţional pe baza dreptului de liberă circulaţie a serviciilor.

În anul 2009 City Insurance trece la o nouă strategie: dezvoltarea portofoliului de produse şi penetrarea de segmente adiacente pe piaţa asigurărilor. Ca parte a acestei strategii, în toamna anului 2009, Societatea de Asigurare – Reasigurare City Insurance S.A. se implică în constituirea Pool-ului de asigurare împotriva dezastrelor naturale – PAID. Compania consideră important proiectul privind asigurarea obligatorie de locuințe și devine în consecință acționar PAID. Astfel, societatea este cu atât mai motivată să dezvolte produse competitive de asigurare facultativă a locuințelor. Acestea vin în completarea poliței obligatorii care acoperă trei riscuri majore în România: cutremur, inundații și alunecări de teren. La finele anului 2009 City Insurance obține autorizarea pentru practicarea asigurării obligatorii de răspundere civilă auto – RCA. În acest fel, din 2010 societatea oferă un portofoliu de produse și de servicii de asigurare complet. În 2011 a fost creat portalul CitySmart.ro. Acesta reprezintă un sistem de vânzări online al produselor de asigurare specializate și este dedicat atât sectorului business, cât și celui privat.

Gestionarea atentă a resurselor proprii, managementul coerent, respectarea tuturor indicatorilor pieței și grija permanentă pentru nevoile clienților au făcut ca City Insurance să parcurgă rapid un drum ascendent. Performanțele companiei au fost recunoscute prin includerea sa în 2012 în Top 10 Asiguratori din România.


SOCIETATEA DE ASIGURARE - REASIGURARE CITY INSURANCE SA
RA - 008/2001
Sediu social: Bucuresti, str. Constantin Aricescu, nr. 5-7, sector 1
Telefon: 021/231.0079

Calculează RCA acum

Companii de asigurare partenere

CityInsurance Uniqua Omniasig Groupama Generali Asirom Carpatica Euroins Allianz Tiriac

siguras.ro este operat de catre WOP – Worldwide Online Projects SRL inregistrata in Registrul Comertului sub nr. J40/734/2016, CUI 35462606, inregistrata la ASF cu codul unic RAJ-404140 ca asistent in brokeraj al Destine Broker de Asigurare-Reasigurare S.R.L.
Termeni si conditii de utilizare | ANPC

Icon securitate LibraPay